Az oldal használatával ön beleegyezik abba, hogy a weblapunk cookiekat tároljon az ön számítógépén.
x

Pályázati kisokos

Miért éri meg Önnek pályázni?

A vissza nem térítendő támogatás pénz forrást jelent a vállalkozásoknak, ugyanis féláron vagy harmada áron juthatnak korszerű gépekhez, eszközökhöz, technológiákhoz, tudáshoz, beruházásokhoz. Vállalkozásfejlesztése kevesebb pénzből megvalósulhat, a befektetés előbb megtérül.

Hogyan lehet sikeresen pályázni?

A jó szakember választás a siker egyik kulcsa lehet. Bizonyára Ön is érdeklődött már a korábbi pályázatírás kapcsán talán szenvedő alanya is volt egy-egy pályázatíró cég hangzatos ígéreteinek. Megfelelő hozzáértés, áldozatos munka nem helyettesíthető a jó marketinggel a mindent ígérő szavakkal. Nálunk nem a nagy cégek dömpingjében dolgozó pályázati alkalmazottak kivitelezésével íródnak a pályázatok hanem minden egyes megírt pályázat menedzselésében személyes közreműködést  így garanciát vállalok. Precízen elkészített pályázati anyag kerül benyújtásra, így nagyobb esély van a sikeres támogatás megszerzésére.

Mennyibe kerül ez Önnek?

Ügyfeleim  igényeinek megfelelően személyes konzultáció során adok árajánlatot a rám bízott feladattól függően.

Hogyan változik az Ön piaci pozíciója nyertes pályázat esetén?

A vissza nem térítendő támogatások megszerzése - a mai tőkehiányos időkben - versenyelőnyt jelent a támogatást elnyerő vállalkozásoknak. Nem mindegy, hogy a befektetésekhez szükséges anyagi forrást a vállalkozás önmaga teremti elő vagy uniós pénzekből akár 70%-ot is megtakarít. Az így megtakarított pénzt újabb fejlesztésekre lehet fordítani.

Mennyi idő alatt bírálják el a benyújtott pályázatokat?

Ez a pályázat típusától függ. A benyújtástól számított 2-3 hónapon belül születhet döntés.

Mikor juthat hozzá a támogatás összegéhez ha megnyerte a pályázatot?

A pályázatok nagy része utólagos finanszírozású. Ez azt jelenti, hogy a támogatási összeget a fejlesztés tényleges megkezdése után, ún. kifizetési kérelmek benyújtása után utalja a Közreműködő Szervezet. Ez az időtartam általában 60-90 napot vesz igénybe.

Mit jelent a támogatási intenzitás?

Támogatási intenzitás alatt azt értjük, hogy egy adott pályázat esetén a megvalósítandó projekt hány százalékát fedezi az elnyert támogatás. 10 millió forint értékű fejlesztés esetén 60%-os támogatási intenzitás tehát 6 millió forint támogatási pénzt jelent.

Linkek:

www.palyazat.gov.hu
www.mvh.gov.hu
www.nakvi.hu
www.nak.hu