Az oldal használatával ön beleegyezik abba, hogy a weblapunk cookiekat tároljon az ön számítógépén.
x

Pályázatírás

Egy jó projektötlet nem elegendő egy sikeres pályázat megírásához, mert a pályázat megírása, szövegezése külön szaktudást igényel és a csatolandó dokumentumok megfelelő szintű beszerzése is fontos tényező.

Pályázatírás menete:

  1. Telefonon vagy személyes találkozó és konzultáció keretében - a projektről rendelkezésre álló információk alapján - kiválasztjuk a megfelelő pályázati konstrukciót.
  2. A pályázati lehetőségekről - szükség esetén írásban - ajánlatot adok, melynek elfogadása esetén kerül sor a szerződéskötésre.
  3. A konkrét pályázattal kapcsolatban személyre szabva  a pályázati kiírásnak megfelelően  a szükséges csatolandó mellékletekre felhívom az ügyfél figyelmét. Segítséget nyújtok a hivatalos igazolások, dokumentumok beszerzésével kapcsolatban.
  4. Elkészítem a pályázat szöveges részét és a generálható mellékleteket (költségvetés, ütemezés, általános nyilatkozatok, stb.).
  5. Ha az ügyfél aláírta a pályázatot, akkor következik a sokszorosítás, lefűzés és a pályázat benyújtása papír alapon és/vagy elektronikusan.
  6. pályázat befogadását és sikeres eredményhirdetését követően megállapodástól függően részt veszek a projektmenedzsmentben, igény szerint az elszámolások, beszámolók, jelentések elkészítésében.